Thuis Nieuws

Bedrijf Nieuws

Ik ben tevreden met hen. Het was een goede keus voor onze kleine toepassing. Het is een robuust apparaat zelfs het een goedkope prijs heeft. Ik zal hen in onze verdere toepassingen gebruiken wanneer wij afstandsbediening zouden moeten gebruiken. Dank u voor uw steun.

—— Codreanu van Roemenië

Groot nieuws! Wij voerden met succes de installatie van de twee eenheden uit en brachten ons signaal 4-20mA met beide antennes over. Zelfs is de kleinere antenne voldoende om het signaal zonder enige verliezen van om het even welke aard over te brengen. Zo kunt u begrijpen dat wij: zeer gelukkig zijn).

—— Kekarios van het Grieks

Ik geloof u en uw producten. Zonnig is zeer verantwoordelijk. De rf-modules zijn werkelijk sterk en stabiel. De suggesties van de ingenieur zijn nuttig aan me. Belangrijkst is het programma van de module kan updrade online door mij. Voor sommige bijzondere projecten, kunnen zij het overeenstemmen van mijn vereisten aanpassen. Dank u de hele tijd voor uw steun.

—— Singh van India

Eerst en vooral zou ik u willen danken want u de snelle dienst bent. Het systeem werkt nu volkomen. Ik verliet een positieve reactie op uw website. Ik hoop het meer klanten voor u aantrekt.

—— Peter van Australië

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
china laatste nieuws over 5W draadloze RTU

5W draadloze RTU

[2019-11-25 15:52:45]
Sommige klanten zeiden de standaard1w versie draadloze RTU afstands aan geen vereiste kan voldoen, dan wij 5W-type draadloze I/O module adviseren. Het bestaat uit twee delen, een relaisraad en een 5W-radio. De controleafstand bereikt tot 10km LOS. Welkom om meer details te bespreken. Lees meer
china laatste nieuws over Draadloos RTU-gebruik voor Automatische Pomp AAN-UIT- Controle

Draadloos RTU-gebruik voor Automatische Pomp AAN-UIT- Controle

[2019-11-05 16:32:43]
Voor vele projecten van de waterbehandeling, moeten de gebruikers hoger of lage sensor van het pomp de AAN-UIT- overeenstemmende niveau controleren. Maar de sensoren en de pomp zijn in verschillende plaatsen, is het moeilijk om gat en draadkabel in korte tijd te graven. Op dit ogenblik, is het ... Lees meer
Page 1 of 1