Thuis

Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd

Ik ben tevreden met hen. Het was een goede keus voor onze kleine toepassing. Het is een robuust apparaat zelfs het een goedkope prijs heeft. Ik zal hen in onze verdere toepassingen gebruiken wanneer wij afstandsbediening zouden moeten gebruiken. Dank u voor uw steun.

—— Codreanu van Roemenië

Groot nieuws! Wij voerden met succes de installatie van de twee eenheden uit en brachten ons signaal 4-20mA met beide antennes over. Zelfs is de kleinere antenne voldoende om het signaal zonder enige verliezen van om het even welke aard over te brengen. Zo kunt u begrijpen dat wij: zeer gelukkig zijn).

—— Kekarios van het Grieks

Ik geloof u en uw producten. Zonnig is zeer verantwoordelijk. De rf-modules zijn werkelijk sterk en stabiel. De suggesties van de ingenieur zijn nuttig aan me. Belangrijkst is het programma van de module kan updrade online door mij. Voor sommige bijzondere projecten, kunnen zij het overeenstemmen van mijn vereisten aanpassen. Dank u de hele tijd voor uw steun.

—— Singh van India

Eerst en vooral zou ik u willen danken want u de snelle dienst bent. Het systeem werkt nu volkomen. Ik verliet een positieve reactie op uw website. Ik hoop het meer klanten voor u aantrekt.

—— Peter van Australië

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5
Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd
Lensenfabriek Lensen SMT Lensenvergadering Kantoor Irrigatietentoonstelling
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Lensen
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-10000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 50% - 60%

De Technologieco. van Shenzhenqianhai Lensen, Ltd ontwerpt en produceert hoofdzakelijk industriële draadloze datacommunicatieproducten met inbegrip van rf-module, radiomodem, Di, AI, AO module en soorten rf gebaseerde afstandsbediening, telemetriesystemen en IOT-producten.


Onze producten worden wijd gebruikt in olie, gas, water, de machtsindustrie, draadloze alarm en veiligheidssystemen, intelligente verkeer en irrigatie, de industrieautomatisering en veel andere M2M-toepassingen. Rf-gegevensmodules enkel in plaats daarvan RS232, RS485-kabel tussen verschillend materiaal om periodieke gegevens over te brengen. RDIO-de reeksen worden ontworpen voor de industrie AAN-UIT- controle. Zij worden wijd gebruikt voor pomp, klep, tank, motor, licht, alarmcontrole. RAIO-de reeksen worden gebruikt om voltage (0-5V) of het huidige signaal (van 4-20mA) te verzamelen. Zij worden wijd gebruikt om soorten sensorengegevens en signaal te verzamelen. GPRS RTU is geschikt om gegevens over te brengen van apparaat aan Internet, en gegevens over te brengen van Internet (Controlerende centrum of server) aan apparaat.


Lensen begaat om onze klanten betere producten en dienst te verlenen. Onze ingenieurs zijn deskundigen met meer dan 10 jaar ervarings op dit gebied, die tot de uitdaging van het ontwikkelen van high-tech en concurrerende producten toenemen. Behalve het verstrekken van een reeks van-aan-plankenproducten, heeft Lensen het vermogen om met bedrijven en personen samen te werken die aangepaste producten en ODM draadloze oplossing nodig hebben. Kies Lensen, zullen uw draadloze systemen sneller verbinden.

 

Om aan de eisen van de verschillende klant te voldoen, openen wij een nieuw product lind-Draadloze irrigatie.

wij kunnen one-stop intelligente draadloze oplossing van de irrigatiecontrole, met inbegrip van gelijkstroom-type klepdecoder, AC type klepdecoder, draadloos irrigatiecontrolemechanisme, de sensor van de grondvochtigheid, mobiele irrigatie APP, enz. verstrekken. Onze producten, software en van de de dienstenhulp klanten beheren en optimaliseren projectverrichtingen, verbeteren interoperabiliteit, verbeteren groene ecologie en verrijken het leven van mensen.

Contactgegevens
Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Sunny

Tel.: 86-13826574847

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)