Thuis

Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben tevreden met hen. Het was een goede keus voor onze kleine toepassing. Het is een robuust apparaat zelfs het een goedkope prijs heeft. Ik zal hen in onze verdere toepassingen gebruiken wanneer wij afstandsbediening zouden moeten gebruiken. Dank u voor uw steun.

—— Codreanu van Roemenië

Groot nieuws! Wij voerden met succes de installatie van de twee eenheden uit en brachten ons signaal 4-20mA met beide antennes over. Zelfs is de kleinere antenne voldoende om het signaal zonder enige verliezen van om het even welke aard over te brengen. Zo kunt u begrijpen dat wij: zeer gelukkig zijn).

—— Kekarios van het Grieks

Ik geloof u en uw producten. Zonnig is zeer verantwoordelijk. De rf-modules zijn werkelijk sterk en stabiel. De suggesties van de ingenieur zijn nuttig aan me. Belangrijkst is het programma van de module kan updrade online door mij. Voor sommige bijzondere projecten, kunnen zij het overeenstemmen van mijn vereisten aanpassen. Dank u de hele tijd voor uw steun.

—— Singh van India

Eerst en vooral zou ik u willen danken want u de snelle dienst bent. Het systeem werkt nu volkomen. Ik verliet een positieve reactie op uw website. Ik hoop het meer klanten voor u aantrekt.

—— Peter van Australië

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Stem in met uw bezoek

  1. Betere kwaliteit, lagere prijzen

  Een bekend direct voordeel te verkopen om is de capaciteit om hoogte - kwaliteitsproducten aan lagere prijzen aan te bieden. Wanneer u van Lensen koopt, moet u geen prestaties voor prijs offeren. Onze klanten worden eenvoudig meer, voor minder.

   

  2. Goed geïnformeerde steun

  Wij nemen zeer ernstig technische ondersteuning. In feite, stelt Lensen zo veel technisch personeel tewerk aangezien wij verkoopmensen doen. Het kopen van Lensen verleent directe toegang tot ons team van deskundigen die bij elk aspect van productontwikkeling - van ontwerp en het testen, aan steun betrokken zijn.

   

  3. Gewaarborgde betrouwbaarheid

  Als een product er niet in slaagt om klantenverwachtingen te ontmoeten, horen wij over het - direct van onze klanten, en maken om het even welke aanpassingen noodzakelijk om een positieve ervaring te leveren. Dit direct koppelt terug, gecombineerd met controle van productontwikkeling, machtigt Lensen om uiterst betrouwbare oplossingen te bouwen, die door de industrie belangrijke garanties en vrije onbeperkte technische ondersteuning worden gesteund. Simpel gezegd - wij bevinden ons door onze producten.

   

  4. Op de klant afgestemde ontwerpen

  Direct koppel van onze klanten terug heeft een enorme invloed bij de productontwikkeling - van prestaties aan bruikbaarheid - en toestaat ontvankelijker Lensen om voor de veranderende behoeften van de markt te zijn. Lensen past ook oplossingen aan om onze aan klant-specifieke behoeften te voldoen - een vermogen dat mogelijk door een directe verhouding wordt gemaakt.

   

  Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Wij keuren OEM en ODM de dienst goed.

  Om gebaseerd rf te ontwerpen, gebaseerde baseerden Lora en 4G draadloze eenheid, draadloze DTU, draadloze RTU, draadloze audiomodem.

  Welkom om meer details over uw vereisten met ons te bespreken.

  Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  Ons R&D-team heeft rond 10 jaar ervarings op draadloze communicatiegebied. Welkom om ons uw vereisten te vertellen en meer details te bespreken. Wij zullen u finial oplossing verstrekken.

  Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Shenzhen Qianhai Lensen Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Sunny

Tel.: 86-13826574847

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)